سختگیری دولت برای تعیین دستمزد، وضع زندگی کارگران را بدتر می‌کند

شقاقی شهری گفت: در سال نخست بروز تورم‌هاي بالا، اگر كارگري مي‌خواست خانه‌اي را خريداري كند قيمت آن یک ميليارد تومان بوده است. در سال دوم اين خانه به یک ميليارد و ۴۰۰ ميليون مي‌رسد. اما در سال سوم، ۴۰ درصد تورم روي یک ميليارد و ۴۰۰ ميليون تومان اضافه مي‌شود، اين شيب به جايي مي‌رسد كه ديگر خريد خانه براي اقشار حقوق‌بگير به يك آرزوي دوردست بدل مي‌شود.
در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

به گزارش اقتصاد ۱۲۰ ، وحید شقاقی شهری، عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی اظهار کرد: در سال نخست بروز تورم‌های بالا، اگر کارگری می‌خواست خانه‌ای را خریداری کند قیمت آن یک میلیارد تومان بوده است. در سال دوم این خانه به یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون می‌رسد. اما در سال سوم، ۴۰ درصد تورم روی یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اضافه می‌شود، این شیب به جایی می‌رسد که دیگر خرید خانه برای اقشار حقوق‌بگیر به یک آرزوی دوردست بدل می‌شود.

شقاقی شهری گفت: لذا بسیاری از کالاها و خدمات و دارایی‌ها با شیب‌های فزاینده به خاطر پایداری تورم بالا می‌روند. امروز ما در ششمین سال تورم‌های بالا هستیم و معتقدم کارگران عزیز ما دیگر قدرت خرید خود را از دست داده‌اند و حتی قادر به تامین معاش حداقلی خود هم نیستند.

این استاد دانشگاه خوارزمی بیان کرد: وقتی حداقل حقوق را ۱۰تا ۱۲ میلیون در نظر بگیرید، امکان زندگی برای این فرد ممکن نیست. به نظرم سختگیری‌های بیش از حد دولت برای تعیین دستمزدها اوضاع را بدتر می‌کند.

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesad120.ir/?p=10315

پیشنهادی:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.