تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به اقتصاد 120 می باشد و استفاده غیر قانونی از آن پیگرد قانونی دارد.

دلال‌ها گوشت را از دامدار بیچاره کیلویی ۳۸۰ هزار تومان می‌خرند و در بالای شهر تهران کیلویی ۲ میلیون تومان می‌فروشند

اگر مدیریت نهاده و قیمت گوشت را دست اتحادیه بسپارند همه چیز کنترل خواهد شد

امین ملکدار رئیس اتحادیه گوسفندداران فیروزکوه در گفت‌وگو با «اقتصاد ۱۲۰» گفت:اگر مدیریت نهاده و قیمت گوشت را دست اتحادیه بسپارند همه چیز کنترل خواهد شد/دلالان به بهانه بسته‌بندی، هزینه‌ها و سودهای نامتعارف روی قیمت گوشت می‌کشند/ گوشت باکیفیت بره باید به دست مردم کیلویی ۸۵۰ هزار تومان برسد و بیشتر از این نامتعارف است.

 

اخبار برگزیده ***

اخبار پیشنهادی

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.