تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به اقتصاد 120 می باشد و استفاده غیر قانونی از آن پیگرد قانونی دارد.

برای تولید هر کیلو هندوانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ لیتر آب مصرف می‌شود؛ اگر همین مقدار آب را به جای هندوانه صادر کنیم خیلی به صرفه تر است

دکتر محمد حسن وکیل‌پور، عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس در گفتگو با «خانه اقتصاد» گفت: توقع دارید آب را از خلیج فارس و دریای عمان با قیمت گزاف منتقل کنیم و دوباره هندوانه بکاریم؟

اخبار برگزیده ***

اخبار پیشنهادی

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.