به گزارش «اقتصاد ۱۲۰» براساس دادههای مرکز آمار ایران، در سال ۱۴۰۳ وزن قابلمصرف مرغ کشتار شده در کشتارگاههای کشور به ۲ میلیون و ۶۰۵ هزار تن رسیده است.
براساس گزارش مرکز آمار، طی سال ۱۴۰۳ در بین استانهای کشور، سه استان شمالی حدود ۲۸/۵ درصد از کل نیاز کشور به مرغ را تامین کردهاند.
استان گلستان با سهم ۱۱/۴ درصدی در رتبه اول قرار داشته، مازندران با سهم ۹/۴ درصدی دوم و گیلان با سهم ۷/۷ درصدی در رتبه سوم قرار دارد.
خراسان رضوی، فارس و تهران هم به ترتیب با ۷/۶، ۷/۲ و ۵/۶ درصد در رتبههای چهارم تا ششم در تولید مرغ قرار دارند.
اخبار و تحلیلهای اقتصاد ایران را بدون سانسور دنبال کنید