پژوهشگر اقتصادی:

مطرح شدن مالیات بر عایدی سرمایه بیشتر جنبه تبلیغاتی داشت/ در ایران هرکس ثروتمندتر باشد، تسهیلات بانکی بیشتری می‌گیرد

احسان سلطانی گفت: صحبت درباره ماليات بر عايدي سرمايه سال‌هاست در ايران مطرح شده، اما عملا گامي براي اجراي آن برداشته نشده است. مثلا سال‌ها قبل، ماليات از خانه‌هاي خالي مصوب شد، اما بر اساس اعلام نمايندگان و مديران اقتصادي دولت، عملا دريافت چنين مالياتي صورت نگرفته است.

به گزارش اقتصاد ۱۲۰، احسان سلطانی، پژوهشگر اقتصادی اظهار کرد: صحبت درباره مالیات بر عایدی سرمایه سال‌هاست در ایران مطرح شده، اما عملا گامی برای اجرای آن برداشته نشده است. مثلا سال‌ها قبل، مالیات از خانه‌های خالی مصوب شد، اما بر اساس اعلام نمایندگان و مدیران اقتصادی دولت، عملا دریافت چنین مالیاتی صورت نگرفته است. هر اندازه که مالیات بیشتری از فعالیت‌های سوداگرانه اخذ شود، اقبال سرمایه‌گذاران به حوزه‌های مولد اقتصادی بیشتر می‌شود. اما در ایران چنین طرح‌هایی اغلب به صورت تبلیغاتی مطرح می‌شوند و در اجرا کمکی به اقتصاد و دهک‌های محروم نمی‌شود.

وی افزود: اخیرا بررسی‌های دقیقی در حوزه تسهیلات‌دهی سیستم بانکی امریکا داشتم، نتایج جالبی داشت. در امریکا بخش قابل توجهی از سهم تسهیلات‌دهی، متوجه مردم محروم و متوسط جامعه است. اما در ایران این روند برعکس است. در ایران هر فردی ثروتمند‌تر و بانفوذ‌تر باشد، سهم بیشتری از نظام تسهیلاتی کشور را برداشت می‌کند. بنابراین مالیات از عایدی سرمایه هر چند اثرگذار و مطلوب است، اما به شرطی تاثیرات مثبت به جای می‌گذارد که به درستی اجرا شود.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesad120.ir/?p=10849

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

تسهیلات غیر حضوری بانک ملی

بدون چک، سفته و گواهی کسر از حقوق

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پیشنهادی: