پژوهشگر اقتصادی در گفتگو با «اقتصاد ۱۲۰»:

بانک مرکزی در دوره فرزین شاخص های اقتصاد کلان را پیش بینی پذیر کرد

جیهانی گفت: مجموعه بانک مرکزی از زمان آمدن آقای فرزین و در راستای تئوری پیش بینی پذیری اقتصاد، سیاست ثبیت را در نظر گرفته است و در همین راستا تلاش شده  با اهرم هایی که در چهارچوب های سیاستی و عملیاتی  در اختیار بانک مرکزی قرار دارد، روند قیمت ارز و ارزش پول ملی و نرخ برابری در یک کانال و چهارچوب مشخص حرکت کند.

حمیدرضا جیهانی، پژوهشگر اقتصادی در گفتگو با «اقتصاد ۱۲۰» در خصوص وضعیت بازار ارز و مدیریت بانک مرکزی اظهار کرد: مجموعه بانک مرکزی از زمان آمدن آقای فرزین و در راستای تئوری پیش بینی پذیری اقتصاد، سیاست ثبیت را در نظر گرفته است و در همین راستا تلاش شده  با اهرم هایی که در چهارچوب های سیاستی و عملیاتی  در اختیار بانک مرکزی قرار دارد، روند قیمت ارز و ارزش پول ملی و نرخ برابری در یک کانال و چهارچوب مشخص حرکت کند.

وی افزود: علیرغم بحران‌ها و ریسک های بزرگ سیاسی  که طی ماه های گذشته پشت سر گذاشتیم  بانک مرکزی به خوبی توانست بازار ارز را مهار و مدیریت کند.

جیهانی گفت: بانک مرکزی در حوزه بازارهای مالی همواره کمک خوبی به اقتصاد کرده و توانسته موجب بهبود اقتصاد کشور شود. هرچند انتظار میرود برای حفظ این روند نگاه ویژه ای به صنایع داشته باشد و تامین مالی بخش تولید را هم به خوبی سامان دهی کند تا به مشکل رکود برخورد نکنیم.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesad120.ir/?p=10950

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

تسهیلات غیر حضوری بانک ملی

بدون چک، سفته و گواهی کسر از حقوق

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پیشنهادی: